Коледни сесии


Полезна информация относно сесиите

Как се запазва час за снимки

Може да се обадите на тел. 0899 666 221 между 10:00 – 17:00ч. или да напишете съобщение във фейсбук страницата/ mukavastudio. Ще ви отговоря при първа възможност.

Започвам от 14.11.2020 г.и ще продължа на коледна тема до 15.01.2021г. Часовете предвид обстановката и с оглед максималното предпазване на всички ни, ще бъдат разредени.

Периода, в който студиото ще почива е 22.12.2020г. – 05.01.2021 г.

Всички снимки, направени до 15.12.2020г., ще бъдат предадени до Коледа, за останалите след тази дата, ще важи стандартния срок от 10 работни дни!

За снимките използвам дневна светлина, затова часове се записват в светлата част на деня – между 9:30 и 13:30 ч.

Местоположение на студиото

Студиото се намира във Варна, ул.“ Панагюрище“№3, пресечка след Валентина.

В близост има общински паркоместа, както и два платени паркинга.

Кога да пристигнетев студиото

Добре е да дойдете не повече от 5 мин. по-рано от записания час.

Разчитам и на това да не закъснявате, за да протекат снимките максимално спокойно и приятно за всички. Между всяка сесия е предвидено време, в което студиото да бъде проветрено и почистено, важно е да не губим от него.

Моля, ако нещо непредвидено изникне или за някой от семейството има съмнение относно здравословното състояние, ми пишете или се обадете възможно най-рано, за да преместя часа ви за друг ден!

От изключителна важност е да пазим здравето на всички, които ще се отбият в студиото за този хубав повод!

Колко време ще отделим за снимки

Сесиите са с продължителност около 40 мин. Декорите са подредени, така, че всичко се случва бързичко.

Как е подходящо да се облечете за снимките

Избягвайте анимационните герои по дрешките и едрите надписии щампи. Те отвличат вниманието от основното личице на снимката. Може да подготвите 2-3 различни визии за детето и ако настроението позволи, да го преоблечете. В студиото разполагам с аксесоари, които също може да използвате. Добре е да съчетаете дрехите с тоновете на декорите, за да е по-хармонично излъчването на снимките.

В студиото се влиза с чисти обувки или се ползват калцуни, а моделът е добре да бъде с измити обувки и подметки, за да стоят красиво на снимката. Ако ще се снима цялото семейство, моля, подгответе подходящи чисти обувки за всички, които ще обуете на място.

Подходящ вариант е и чорапи (особено ако са тематични).

Плащане и пакети, допълнителни кадри и възможности.

Сесията се заплаща на място в брой, след приключване на снимките . Снимките избирате спокойно в къщи в специално направена за вас онлайн галерия за избор.

В случай, че сте платили малък пакет, но след това прецените, че има повече хубави кадри, които искате, може да доплатите разликата за по-големия пакет.

Доплащането може да се случи и по банка или на място в студиото след уговорка.

Получавате само броя кадри, за които сте заплатили според избрания пакет.

Към всеки пакет може да добавите допълнителен брой избрани и обработени кадри на цена 7лв./обработен кадър.

Необработени кадри не се предават!

Цени на пакетите за 2020 г.

12 кадъра – 90 лв.

20 кадъра- 130 лв.

40 кадъра – 190 лв.

Времетраенето за снимки не се променя в различните пакети.

Срокове

Срокът за обработка на кадрите е 10 работни дни и започва да тече след като ми изпратите селектираните за обработка кадри.

Готовите снимки, спрямо закупения пакет, се получава чрез линк по електронна поща, предварително предоставена от клиента.

Ако желаете по-кратък срок за обработка (до 3 дни), пакетът ви ще се оскъпи с 50 %.

Кои снимки да обработя, избирате сами, след като ви изпратя линк с всички сурови кадри от сесията с воден знак върху тях, само за предварително разглеждане.

Може ли да има семейни снимки включени във фотосесията

Винаги включвам 1-2 семейни снимки за спомен, ако имате желание.

Ако искате да се снимате с приятелско семейство или роднини, е нужно да запишете два последователни часа и да направим общите снимки между тях. Времето за общите снимки ще е не повече от 10 мин., за да избегнем прекален контакт.

Присъствието на хора, които няма да се снимат по време на вашата сесия, не се допуска. Всички в студиото влизат с маски и стоят с тях докато не се снимат.

Ваучери за подарък

Всички пакети може да закупите под формата на красив ваучер. Препоръчително е да се обадите предварително, за да е сигурно че съм в студиото, когато сте решили да дойдете.

Ваучерите за Коледни сесии, важат само за тази кампания! След 20. 01.2021г.няма да бъдат използваеми! Разбира се ако става въпрос за болно дете и невъзможност по подобни прични да се впишете в срока, моля свържете се с мен, за да обсъдим възможности.

Студиото е мястото, където трябва да се доверите на професионализма и да бъдете участници! Не използвайте за заснемане личните си устройства тук, за да не се нарушава атмосферата в студиото.

Снимките от сесиите са за лично ползване и не се включва комерсиалната им употреба. Според българските закони, авторското право е собственост на фотографа и снимките могат да бъдат използвани за популяризиране на дейността му. Ако искате да ги използвате по различен начин – с комерсиална цел, да ги публикувате в медиите и интернет, моля да се договорим предварително за това!

Ако не искате снимките на вашето дете да бъдат публикувани, моля, споделете това по време на сесията!

Очаквам ви в студиото здрави, усмихнати и позитивни, и готови за веселба и приятни емоции!

Коледа е чудно време за чудни вълшебства- дори и само вътре в нас!