Категории

За мен

Здравейте и добре дошли в моето кътче за фотография! Казвам се Светлана Дунева и съм създател и фотограф на Мукава студио.

Щастлива съм да предложа едно виждане за детска, семейна и сватбена фотография, пречупено през собствените ми творчески търсения, натрупаните знания, опит и лично усещане за красота и хармония.

Обичам творческите задачи и държа на индивидуалния подход към клиентите си. Убедена съм, че доверието между модел и фотограф е най-важното условие за случване на магията – фотография!

Ако това, което правя ви харесва и усещате фотографията като изкуство и безкрайна възможност за показване на красотата в живота, както и аз – значи сме се намерили.

Ще бъде чест за мен да запечатам едни от най-красивите  ви моменти.

Поздрави,

Светлана

–––––––––––––––––––––––-

“Не правим снимката просто с фотоапарата, влагаме в нея и книгите, които сме чели, филмите, които сме гледали, музиката, която сме слушали, хората, които сме обичали.”

– Ансел Адамс-


Нека сътворим магия заедно!


Какво казват хората за нас?

Невероятен професионализъм, прекрасна обстановка и винаги страхотни кадри!

Ивелина Павлова

Rating: 5 out of 5.

Вече няколко години подред се доверяваме на професионализма на Mukavastudio и резултатите всеки път са чудесни!

Сияна Авджиева

Rating: 5 out of 5.

Уникален човек и професионалист!Изключително търпелива,много позитивна! Винаги избираме Мukavastudio photography да запечата нашите специални моменти Благодарим ти за хубавите спомени !

Себил-Васви

Rating: 5 out of 5.

Чудесни снимки, чудесни хора! Професионално отношение и…забавление!

Анита Великова

Rating: 5 out of 5.